Nikolinas

Superbowl halftime
Här råder det fortfarande sjukstuga för fulla muggar. Usch, fy och blä är den enda jag har att säga om det :P. Men eftersom att de senaste inläggen jag har skrivit har handlat om just min förkylning så tänkte jag fokusera på något helt annat i detta inlägg. Jag menar, hur kul kan det vara för er läsare att ständigt läsa om hur det är med min förkylning, det är ju ingenting som jag ständigt skulle vilja läsa om hos alla de bloggar jag följer så då ska det definitivt inte bli så på min egna blogg!.
 
Så det jag tänkte tipsa om idag är Lady Gagas show på superbowl som var för någon vecka sedan. Alltså WOW, jag trodde verkligen inte att hennes framträdande skulle vara så bra som den faktiskt var i och med att hon har varit borta från rampljuset ett tag. Men tji fick jag, hon ägde verkligen scenen och dessutom så pass att jag nu har börjat överväga att köpa biljetter till hennes världsturne. Senaste gången jag såg henne live var The monster tour (har jag för mig att den hette) som var för en herrans massa år sedan, och jag kan lugnt säga att den showen inte lämnade mig besviken. Men vi får se hur det blir med det, jag håller er uppdaterade :-).
 
Om ni ännu inte har sett hennes framträdande på superbowl så kan ni se den här under. Nu ska jag ordna lite kaffe för att vakna till, hoppas ni får en fin morgon!.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress