Nikolinas

Peppiga tisdag

Härliga, härliga tisdag!. Alltså detta är verkligen en mening som jag aldrig ens i mina galnaste drömmar trodde att jag skulle skriva. Visst, att en dag är härlig är kanske inte helt ovanligt att jag skriver, men om just en tisdag (som tillsammans med måndagar utsöndrar enorma ogilla känslor hos mig) känns helgalet. Men det är ju aldrig försent att börja med något nytt ;-).

 
Så, att detta har varit en härlig dag har ni nog alla förstått nu, så då kommer vi till nästa fråga, varför?. Ärligt talat kan jag faktiskt inte sätta fingret på orsaken, för det har egentligen bara varit en helt vanlig dag med saker som tidig uppgång och jobb. Ja, som sagt en helt vanlig dag. Men hur det än är så har jag bara känt mig så otroligt glad och peppad hela denna dag. Glad för att jag har ett bra liv med fina människor runtomkring mig, och peppad för att det är en herrans massa roliga saker som nu väntar runt hörnet. För första gången på ett tag känner jag mig verkligen lycklig, och det är en så otroligt härlig känsla!.

Nej nu ska jag sluta babbla på (har så mycket mer att skriva egentligen, men känner att det kommer bli väldigt rörigt om jag skriver det nu så samlar ihop tankarna och återkommer imorgon istället). Så för att avrunda detta inlägg bjussar jag på två härliga och peppiga vårbilder som jag tog idag efter träningen.

Ps: imorgon är det ÄNTLIGEN dags för Enrique Iglesias och jag är taggad till MAX!. Uppdatering om konserten kommer ni få här någon dag framöver, och jag hoppas vi ses i Globen imorgon!.


Senaste från instagram
Glad 1:a Maj på er!. Alltså första maj, herregud vad snabbt det har gått nu. Jag kommer ihåg när jag satt där i början på Januari och tänkte på hur himla långt det var kvar tills vi skulle komma in på vårmånaderna där vi förhoppningsvis börjar få några glimtar sol, och ja nu sitter jag här, det är maj och äntligen börar det kännas som att det är vår här i Stockholm. Dessutom insåg jag när jag gick till simhallen imorse att det nu börjar blomma ut lite här och var, träden börjar bli gröna och det luktade nyklippt gräs i parkerna, en riktigt magisk känsla var det och det gav mig definitvt lite extra energi!.
 
Hur har eran dag varit hitills?, kanske är ni ute och demonstrerar med alla andra taggade människor, eller så kanske ni sitter ute i solen och dricker kaffe. Ja, hur det än är så hoppas jag att ni alla får en riktigt härlig 1:a maj!. Själv tänkte jag ta en kort powernap innan jag beger mig ut i solen igen för en långprommis med råttis, ja man måste ju givetvis passa på när det är sol och blå himmel :-).
 
'
Så i och med att vi nu börjar på ny månad tänkte jag att vi kikar på några av mina senaste bilder från instagram. Tyvärr har jag inte varit den mest aktiva personen just där, men jag jobbar på det!. Följa mig får ni givetvis göra och det gör ni genom att klicka på instagram-ikonen uppe i högra hörnet.