Nikolinas

Höstresan
 
Jag har precis hittat ett nytt redigeringsprogram till alla mina bilder, så har de senaste två kvällarna suttit och knåpat med det när jag hade lite tid över. Då blev det äntligen dags att låta några bilder som togs under resan i november att få se dagens ljus, och så kul det har varit!. Inte nog med att man återupplever en massa minnen och känslor från själva resan, det är också så otroligt kul att fixa till bilder man själv har tagit så att det blir i egen mening, perfekt!. 
 
 
Så under denna vecka kommer förmodligen ett antal nyfixade gamla resebilder dyka upp här, men sämre bilder kan man ju ha att bjussa på. Det enda negativa är att jag blir sugen på att resa NU efter att jag har sett alla dessa bilder.... Tyvärr är det ett tag kvar tlll nästa resa, men det tar vi i ett annat inlägg;). 
 
Ps: fråga mig inte vad jag gör med handen på den lilla bilden, ser ut som att jag fick spasmer av något slag under fototillfället...
Ha en trevlig kväll alla.
Granatäppelfrukost
 
Jag lovade mig själv att inte börja detta inlägg med att säga hur trött jag är idag, men som ni kan se så gick inte det så himla bra. Tiden sniglar sig verkligen fram just nu och det blir inte ett dugg bättre av att man är seg som en sengångare också, så för att råda bot på det fixar jag i detta nu kaffe till mig själv. Så förhoppningsvis kommer jag snart flyga fram här hemma som en duracellkanin!.
 
 
Nu ska jag än en gång sätta mig och traggla lite med matten, det går inte fort men långsamt är ju bättre än inga framsteg alls. Så ville mest kika in här lite snabbt och säga hej, samt bjussa på en bild av min frukost från igår. Jag har aldrig varit ett fan av granatäpple tidigare då det enligt mig bara har varit jobbigt att tugga på alla kärnorna, men wow vilken smak de har!. Så nästa gång jag handlar kommer ett och annat granatäpple trilla ner i korgen också. Däremot var det lite svårt att "kärna ur den" om man säger så, så får ta och kika på lite youtube videos till nästa gång.