Nikolinas

30.8.2013
Hej!
 

Vad har ni haft för er idag?
Själv har jag kört på förmiddagen, sen blev det en lätt lunch hemma för att sen gå och hämta råttis. Planen var att jag skulle gå och träna ikväll också, men pga vädret så blev jag så opepp på det så det blir en utgång istället!!
Hoppas bara att vädret håller i sig så att man inte behöver halka runt i klackarna;)
 
Just nu sitter jag och lyssnar på Backstreet boys (nostalgi på HÖG nivå) och funderar på vad jag ska ha på mig ikväll, har absolut INGEN aning...., men något fint måste jag ju ha, annars kanske jag kan ha en av mina nya klänningar som jag har köpt, får visa bild på dem sen. Ska också gå och duscha och tvätta håret, man vill ju inte se ut som värsta sunkot ikväll:P heheh
 
Aja det var väl det jag hade att säga egentligen, kommer tillbaka senare och skriver mer!
 
Puss!
 
 Just chilling with Julia Roberts;)
"Dear mr president.."
Hola!
 
Satt precis och kollade på nyhetssidorna för man vill ju vara liiiite uppdaterad i allt som händer runtom i Sverige och i resten av världen (nej det har ABSOLUT ingenting med att göra att jag var lite uttråkad:P)
Iaf så såg jag på aftonbladet att president Obama kommer till Stockholm, det är faktiskt ganska coolt, hur ofta har man liksom Amerikas president här?, typ aldrig.
Anyway, han kommer då bo på grand hotel (självklart, var annars?) i prinsessan Lillians svit som kostar 71 600kr per natt!?, jag visste inte ens att det fanns hotellrum som kostade så mkt per natt, jaja vill man ha en egen biograf och ett eget bibliotek i sitt rum så kostar det. 
 
Skulle ni betala så mkt för ett hotellrum om ni hade råd?
 
Jag tror faktiskt inte att jag skulle det, eller det beror ju på var det är någonstans, men det känns lite onödigt, hur ofta sitter man i ett bibliotek exempelvis när man är på semester?. Jag brukar iaf inte göra det, då vill man ju utforska stället man är på;)
 
 
29.8.2013
Hej!

Det är 29 augusti, alltså är snart den här månaden slut..., vad fort tiden har gått, snart är det höst här på riktigt, och sen vinter..:/
Aja förhoppningsvis går vintern fort och snart har vi sommar igen;)
 
Igår hann jag inte skriva någonting, var och körde sen så var det barnträning och efter det drog vi och hade picknick, det var så himla mysigt och man måste ju passa på att ha picknickar nu när det fortfarande är varmt!
 
Har egentligen ingenting att skriva, det kanske märks lite eftersom jag byter ämne helatiden, har ingen inspiration för tillfället, det kanske har lite med vädret att göra och att jag är ganska seg och trött idag. Men ibland har man sånna dagar, så förhoppningsvis har jag mer att skriva senare/imorgon!.
 
Puss!