Nikolinas

Snölandskap
Del I av julbakandet är nu avklarat och det känns så otroligt skönt att faktiskt ha kommit igång. För sanningen är att om jag inte hade kommit igång idag så hade inte allting blivit klart i tid (vilket hade varit en katastrof), så idag kan jag säga att jag är stolt över mig själv för att jag tog mig i kragen och satte igång istället för att börja försent och behöva ta till en eller två nödlösningar.. YAY för mig! :D
 
Så ikväll har jag unnat mig en skål med popcorn med en kopp te till, och strax tänkte jag spela lite ps4. Tänkte att om man ändå är ledig måste man passa på att spela så fort tiden finns, för tids nog kommer "vuxenlivet" med ansvar, jobb etc. att knacka på dörren igen och då finns det inte tid för tv-spel ;).
 
 
För att fortsätta på jultemat från imorse (det är ju ändå bara jul en gång om året så måste passa på sålänge jag kan) bjuder jag här ovanför på en bild från förra veckan när jag var iväg och skulle hämta råttis. Det var precis efter att jag hade kommit hem från Luleå och jag var helt less på snö efter att ha haft -16 grader på söndagen.., så detta var inte en vacker syn för mig då. Men idag när det är så himla mörkt och grått önskar jag nästan att det såg ut som ovan igen, visst det är kallt, men gud vilken skillnad i ljuset snön gör!.
 
Dessutom får ni här under även se två bilder från min lilla gran som jag köpte igår!. Såå mysigt och en dag in i detta älskar jag den så jag hoppas att det håller i sig!.
 
 
Hoppas ni får en härlig kväll!.
Lite inför julen
Kan vi bara stanna i någon minut och prata om faktumet att det är den 21:a december idag?!. Alltså att det är endast 3 dagar kvar till julafton!, vad hände med hela december, det känns som att jag har sovit mig igenom hela månaden då jag fortfarande känner det som att slutet på november var igår!. Helt galet, och till råga på det går vi snart in i 2017, jag börjar känna av stressen lite nu då jag i princip inte har börjat med några av de viktigheter som jag borde ha börjat med för några veckor sedan...
 
Därför ser dagens agenda ut som så att:
Jag ska börja med julbaket, något som är viktigt att jag kommer igång med idag då jag kommer ge bort i princip allt i julklappar till nära och kära.
♦ Måste handla julmat!, och detta måste ske idag eller imorgon annars blir det ingen julmat hos mig iår...
♦ Städa!! (haha detta är nästan en stående punkt i alla mina dagens agenda-inlägg nuförtiden, men tyvärr blir det inte gjort lika ofta som jag skulle vilja..)
♦ Fixa inslagpapper till julklapparna, annars får det bli tidningpapper och hur kul är det att få sin julklapp inslagen i det..
 
Ja det var allt jag kunde komma på just nu, men listan kommer förmodligen fyllas på under dagens gång..
 
Eftersom detta inlägg handlar mycket om just julen så tänkte jag att vad passar inte bättre än lite julinspiration för att få lite feeling ;). Ja, så här under hittar ni lite härliga julbilder jag hittade på Tumblr, hur mysigt är inte det!, och om ni inte hade så mycket julkänslor innan så hoppas jag att ni fick det nu :D
 
Hoppas ni får en fin dag!.
 
 
 
 
Bästa inköpte idag
Vet ni vad, jag har blivit med gran!. Ja för de flesta kanske det inte låter som någon big deal, men för mig är detta hur stort som helst då det är första gången i mitt liv jag har en livs levande gran hemma. Nu vet jag att alla inte kommer tycka att det är lika kul som mig då man inte borde skörda mångder med granar bara för att ha dem hemma i ca två veckor innan man slänger ut dem, och detta håller jag givetvis med om. Men ända sedan jag var liten så har jag drömt om att en dag ha en riktig gran hemma för att få uppleva allt det fantastiska med den som alla alltid pratar om. Ni vet den verkliga känslan, lukten av granbarr etc, och vem vet, antingen blir det en WOW-upplevelse, eller så kommer jag inte märka någon skillnad, men då vet jag i alla fall till nästa år!.
 
Så det sista av denna eftermiddag kommer att spenderas med att pynta min lilla gran, och om jag får lite tid över tänkte jag även passa på att börja lite smått med julbaket (yes, kom äntligen iväg för att inhandla allt som behövdes!). Så nu börjar julkänslan även infinna sig hemma hos mig, så mysigt!. 
 
 
Så här ovanför har ni två bilder från min förmiddag, och den högra togs precis innan jag köpte min lilla gran. Man kan faktiskt skymta den högst uppe i vänstra hörnet på bilden, men ni kommer få bättre bilder senare. Var även tvungen att knäppa en bild på ett av de närstående blomstånden, blir alltid lika glad varje gång jag går förbi just blomstånd ute på stan. Det är så himla fint och jag blir alltid så himla glad av de fina färgerna och lukterna, håller ni inte med om det? :D.
 
Hur som helst, nu ska jag pynta min lilla gran!, ha en fin eftermiddag :D.