Nikolinas

Samlat från dagen.
Den här dagen har inte varit mycket roligare än att jag har hunnit med en långpromenad med råttis i ett fantastiskt sommar-Stockholm, vilat, samt njutit på en uteservering med fika. Med andra ord, i princip samma sak som jag gör varje söndag. Men vi människor är ju beroende av rutiner (eller det är vad som sägs i alla fall) så jag är ju ett livs levande bevis för det!. En söndag ska enligt min mening vara slapp och planlös för att man ska vara utvilad inför den nya jobbveckan, så med andra ord lever jag upp till mina egna ord. 
 
Hur som haver börjar klockan närma sig 19, vilket innebär att det snart är dags för middag. Självklart har jag ingen aning om vad jag ska göra och nu när det är så pass varmt är inte mat det som man är mest pepp på... Det kanske blir en liten sallad eller soppa, vi får se. Hoppas ni alla får en härlig söndagskväll.
 
 
 
Testade även matchalatte för första gången och det var verkligen så gott som alla har sagt!. Blev faktiskt positivt överraskad då de flesta saker som blir riktigt hypade inte alls brukar leva upp till de höga förhoppningarna man har. Så har ni inte testat det än så gör det, jag lovar att det är värt pengarna (och sen är det ju aldrig fel att matchan är riktigt nyttig, så ett plus i kanten för det!). Alltså ca 1 år senare hakar jag också på matcha-trenden, gissar att jag var en av de sista i Stockholm som inte hade testat det än, men nu så! ;). 
Ramennudlar och livemusik på det
När man vid 8-tiden på morgonen bestämmer sig för att äta ramenudlar med tillbehör som frukost vet man att kvällen innan var lyckad. Även om vissa av er kanske tänker "usch vad äckligt med ramennudlar till frukost!" så måste jag verkligen säga att det var SÅ.HIMLA.GOTT!. Det är verkligen den bästa dagen-efter-frukosten som finns, och dessutom är det billigt så man blir inte helt barskrapad, en riktig win-win om ni frågar mig ;).
 
Kvällen igår slutade med dricka i härligt sällskap och lite livemusik på det. Verkligen så himla härligt och jag måste försöka gå på fler liveföreställningar innan sommaren/hösten är slut för det är en helt annan känsla och upplevelse. Alla föreställningar behöver faktiskt inte vara Beyoncé (även om jag skulle önska det:P) utan lokala band brukar faktiskt räcka gott och väl. Tyvärr var jag inte så aktiv med kameran igår, men en bild kan jag bjuda på i alla fall. Försökte fånga hela stämningen på bilden och ja det blev faktiskt helt okej om ni frågar mig, kanske inte lika bra jämfört med ett proffs, men det kunde ju ha blivit sämre, hehe. 
 
 
Tillbaka till rutinerna
Här kommer en liten bild från min morgon. Var som vanligt uppe med tuppen eftersom en liten råttis bestämt tyckte att 6:30 var en perfekt tidpunkt för en promenad, och då nöden inte har någon lag är det bara att ta sig upp ur den mysiga sängen och gå ut. Men jag kan lugnt säga att det är 20 gånger enklare att ta sig ut på somrarna än vad det är på vintern, så jag ska inte klaga. Så nu när jag har vaknat till ordentligt efter promenaden tänkte jag ordna en god frukost och äta framför OINTB (som är så gaaalet bra, nu förstår jag verkligen hysterin kring den serien:P). 
 
Sen vet jag att de sensate dagarna har varit = noll uppdatering, och tyvärr är inte det precis någonting som jag vill. Men de senaste veckorna har varit fyllda av extremt mycket stress, oro och funderingar som helt enkelt har tagit all energi, så nu när konserten har passerat kände jag hur en stor del av allt detta bara försvann och lämnade mig väldigt trött. Så med andra ord har mina senaste dagar bestått av att jobba och sova (bokstavligen), men jag känner nu att jag sakta men säkert börjar komma tillbaka till rutinerna igen. Med andra ord ska jag göra mitt bästa för att försöka hålla uppdateringen normal nu, så mad andra ord, nu kör vi!.
 
Hoppas ni får en fin morgon!.