Nikolinas

Veckans..
Hej!
 
Nu är jag förmodligen med på ett jobbigt träningspass på Island, men bara för att man är bortrest så kan man ju inte lämna bloggen helt ouppdaterad. Som ni ser på rubiken så har jag skrivit veckans.. och det är en ny kategori som jag kommer börja med här på bloggen. Så varje vecka kommer jag lista veckans.., ja det kan vara vad som hellst, från veckans mest spelade låt i min spotify-lista till veckans äckligaste maträtt, bara fantasin sätter gränsen.
 
Så fr.o.m idag börjar jag med veckans.. som kommer dyka upp varje söndag (ska iaf försöka få upp det varje söndag:P) och idag är det ett armband som är veckans..
Ja det här armbandet har jag använt konstant sen jag fick hem det och jag verkligen älskar det. Det är annorlunda, och jag älskar att det är lite färgglatt och annorlunda, eftersom jag ofta bär svarta kläder och silvriga smycken så bryter det här armbandet av litegrann. Som ett litet plus i kanten så är det även gjort för ett bra ändamål, ungcancer. Så hela summan som man betalar går till ungcancers organisation och jag tycker att om man ändå ska köpa något kan man väl likagärna se till att pengarna går till ett gott ändamål!
Om ni är intresserade surfa in på deras hemsida och klicka hem ett eget armband, eller annan pryl, de säljer en massa olika saker!
 
Nog om det, jag hoppas ni har en bra dag! Nu checkar jag ut och njuter vidare av underbara Island!
 
 
"Pour it up"
Nu blir det flera videoinlägg men det får ni helt enkelt stå ut med, det är ju bättre än ingen uppdatering alls;)
Men iaf, har ni sett att Rihanna har gjort en video till låten "pour it up"?
Låten tycker jag är väldigt bra, älskar hela hennes senaste album och har lyssnat på den non-stop ett tag nu på spotify. Däremot tycker jag inte att videon är så himla bra, det är helt enkelt för mkt för mig iaf....
Jag gillar ju videos när de dansar mycket eller där det är en bra story i så man hänger med, men här känns det bara som att hon vill visa så mkt hud som möjligt och göra det så porrigt som möjligt (nu sitter det säkert en massa människor därute som tycker att jag har helt fel, men det här är min åsikt)
 
Så jag tror helt enkelt att jag skippar att titta på videon och nöjer med att bara lyssna på låten istället:)
Vad tycker ni om videon?
 
 
Wanties
// top från H&M // Ringar från Nelly.com //