Nikolinas

Cred till fotografer
Det här med att lyckas fånga en hund på bild är något av en konst. Ja man lyckas ju få en bild på hunden, men i 95% av fallen kan man inte se att det är en hund på bilden utan det ser mer ut som någonting fluffigt som susade förbi framför kameralinsen. Så dessa bilder nedanför är verkligen ett mirakel, för jag vet inte hur länge jag satt och försökte fånga råttis på bild utan vidare framgång, jag fick bra ont i benen och ryggen i alla fall efter att ha hukat som Quasimodo. Det är egentligen lite komiskt för jag har aldrig problem annars med att få hans uppmärksamhet, men såfort kameran åker fram vänder han ryggen till och vägrar titta på en förrän kameran är borta igen. 
 
Så alla proffessionella fotografer, och andra duktiga fotografer därute för den delen också, ska verkligen ha credd för att de lyckas ta så snygga bilder på djur (och även andra obstinata varelser, som barn bl.a...). För det är ingen lätt match, man måste verkligen ha en hink full med tålamod!.
 
 
Lördagsmorgon
Gud vad dåligt jag har sovit inatt. Det är så mycket i huvudet som snurrar runt just nu som gör att jag har svårt att komma till ro på kvällarna, och det spelar ingen roll hur trött jag är för det går ändå inte att somna. Dessa saker är så himla frustrerande för jag vill verkligen sova men det går helt enkelt inte, och då ligger jag istället och vrider och vänder på mig hela natten i hopp om att sömnen snart ska infinna sig.. Nej, jag måste hitta en lösning på detta för efter några nätter utan sömn så är jag som en vulkan som kan exploderna när som hellst:P.
 
Nu på tal om något annat, så tog jag mig tiden imorse att göra en ordentlig och mättande frukost. Något som allt för ofta glöms bort hos mig i vardagsruset och brukar resultera i att jag tar en snabb kopp kaffe innan jag rusar iväg. Men imorse blev det både kaffe, juice, mackor (som inte kom med på bild) samt kiwi. Så himla gott och nu är jag redo för träningspasset som börjar om en timme.
 
På tal om träning så måste jag börja fixa mig för det nu så under tiden får ni njuta av frukostbilderna nedan (ja blommorna börjar se lite ledsna ut just nu så ha lite överseende med det nu:P).
 
 
 
 
 
Lyckorus!
Hur härligt väder fick vi inte nu på eftermiddagen!, både kroppen och själen är fylld av lyckorus och jag har varit utomhus ända sedan jobbet, bara för att få njuta till MAX. Nu börjar dessutom den tredje delen av Jurassic Park, den enda delen i hela filmserien som jag faktiskt inte sett än, på tv och resten av kvällen kommer att spenderas bänkad framför den. 
 
För att fira denna härliga eftermiddag så får ni tre stycken fredagsselfies som togs i alla hast innan jag rusade ut med råttis. Nu är det dags för Jurassic Park!.