Nikolinas

The purpose world tour
Som lovat kommer här under en liten recesion på Justin Biebers konsert igår, och precis som jag skrev i det förra inlägget så uppfyllde den inte mina förväntningar men den var definitivt värd att se på!. Om det är någon av er som också var där igår och vill tillägga något så skriv det i kommentarerna ;).
 
 
Showen:
Ja showen i sig var fantastisk, jag menar en fullsatt Tele2 arena, GRYMMA dansare och en ljusshow som hette duga kan ju inte annat än att slå en med häpnad. Så där har jag verkligen ingenting att klaga på, det enda är att dansarna borde få ännu mer cred för det grymma jobbet de gjorde, för utan dem hade showen inte varit hälften så bra!. Jag hade själv ståplats lite längre bak i arenan, men det var ändå tillräckligt nära för att få en bra överblick över det stora hela!. 
 
Låtarna:
Tyvärr är jag inte en megastor Belieber så jag kände inte igen alla låtarna som framfördes. Men han spelade de stora hitsen som BabySorry, What do you mean & Love yourself, och det gjorde mig mer än nöjd för då fick jag några låtar att sjunga med i. Jag älskade även att han gjorde en av låtarna akustiskt och det var en av höjdpunkterna för då fick man verkligen höra hur duktig han är, dock var det en av de få låtarna han sjöng live.. Ja den större delen av konserten gick på autotune och det var verkligen en stor besvikelse för då hade jag likagärna kunnat sitta hemma och lyssna på hans skiva på telefonen istället. Men när han väl sjöng live var det grymt!.
 
 
Framträdandet:
Här var nog den största besvikelsen över hela showen, för han såg alltjämnt utrråkad och ointresserad ut över att framträda den kvällen. Jag vet att han har lite strul i privatlivet, men för de betalande fansens skull kunde han ju ha låtsats att hade the time of his life i alla fall..., det bästa han kunde bjuda på var ett skratt i mellanakten som han snabbt förklarade var för att hans svenske tränare stod i publiken. Nej det var verkligen en besvikelse och faktiskt första gången jag har sett en så ointresserad artist på en kosert, och då har jag ändå varit på en del i mina dagar. Dock måste jag tillägga att han är grym på att dansa så det var såklart kul att se, men när hela hans utstrålning vittnade om att han hellre hade velat ligga hemma i sängen och titta på film, så var det bara ett litet plus. 
 
Extrasakerna:
Jag älskade när han spelade olika instrument, som gitarr till en av sina låtar, och när han sedan drog av värsta trumsolot mot slutet av konserten. Det var verkligen häftigt och visade på hur duktig han faktiskt är och att han inte bara har glidit räkmacka fram i karriären. Tyvärr hade de lagt i två stycken pauser under konsertens gång, där den första var ca 20 min och den andra något kortare, något som verkligen drog ner stämningen. Man hann bli lite seg och trött och jag tycker att de istället hade kört på och klippt showen tidigare. 
 
Fansen:
Ja energin och exalteringen låg i luften under hela konserten och när han väl syntes på scen skrek i princip varenda liten tjej, och det blev verkligen ett öronbedövande ljud när alla tjejer i hela arenan började skrika (det ringer faktiskt fortfarande lite i öronen efter igår). Det var imponerande på ett sätt över den hysterin som var kring honom, men samtidigt lite jobbit för alla oss som stod och lyssnade på det. Men det är helt enkelt något man får ta när man går på en konsert för en riktig flickidol.
 
I det stora hela så hade jag kul och det är ändå det som är det viktigaste, men jag kan säga att jag nog inte kommer gå på en av hans konserter i framtiden. Det var kul att se men jag lägger hellre pengarna på någon annan i framtiden. Med det sagt hoppas jag att alla ni som ska gå ikväll får en härlig kväll och jag hoppas att han gör ett bättre framträdande ikväll!.
 
 
 
Morgon med japanskt godis
Imorse var det verkligen inte lätt att ta sig upp ur sängen, något ni kanske märker på detta sena morgoninlägg. Jag vaknade av att telefonen ringde vid 8:30 och ärligt talat var jag inte riktigt vaken när jag tog det samtalet, för har inget minne av vad det handlade om... Tur att det inte var något viktigt jobbsamtal i alla fall ;). Men hur trött jag än är i dag så är det verkligen värt det, det var en riktigt grym show igår, tyvärr uppfyllde den inte mina förväntningar men jag är verkligen inte missnöjd. Så jag tänkte att jag berättar lite mer om The purpose tour i ett senare inlägg idag så se till att kika in här då!. 
 
 
Nu ska jag ta och äta min efter-frukost-fika (har lagt till med en och annan dålig vana efter Japan, men jag intalar mig att eftersom jag tränar i princip varje dag så är det ingen fara). Jag tycker att just fikan man tar någon timme efter frukosten är så himla energigivande och man blir mer taggad inför dagen, jämfört med den fikan som mantar på eftermiddagen för då brukar jag bli mest dåsig och behöva en halvtimmes powernap. Detta är förmodligen lite från person till person, men har ni inte testat att ta en fika efter frukosten istället för på eftermiddagen så gör det!.
 
Fikan idag är det som ni kan se på bilden ovan, kaffe och lite Japanskt godis (och nej inte något konstigt som torkade minifiskar, utan saker som faktiskt innehåller socker :P). Den gröna är matcha-kitkat och den är verkligen himmelskt god!, tyvärr har jag endast hittat dem i Japan men det går säkert att beställa hit. Den andra lilla bollen ni kan se är mochi-godis med smak av jordgubb. Dessa finns att hitta överallt i Stockholm nu så det är bara att gå och fynda (de finns även i glassform som jag föredrar). Tyvärr är inte denna riktigt i min smak, tycker att de har sån obehaglig konsistens, men det går förmodligen att lära sig gilla dem!.
 
Nu har jag tillräckligt med energi för att ta mig an denna fredag, hoppas ni har haft en fin morgon!.
Justin Bieber
Precis som jag skrev i förra inlägget så ska jag på Justin Beibers konsert ikväll. Dessa biljetter inköptes faktiskt av en ren slump då jag samma dag som de släpptes fick ett mail om att de nu var ute till försäljning och som det konsertfreak som jag är tänkte jag varför inte. Så med lite tur lyckades jag knipa två ståplatser till ikväll och nu såhär några timmar innan ser jag verkligen fram emot showen!. Om ni hade frågat mig för två år sedan om jag någonsin kunde tänka mig att se honom live så hade jag sagt blankt NEJ, men efter att hans senaste album verkligen slog mig med häpnad så har jag verkligen ändrat uppfattning om hans musik (tyvärr inte om honom som person då jag fortfarande tycker att han från tid till tid kan beté sig som ett riktigt arsle)
 
Så i det här inlägget tänkte jag faktiskt lägga upp tre stycken låtar som jag hoppas att han spelar ikväll, så håll tummarna för det ni också så kanske det är större chans att det blir så ;). Är det någon av er som ska gå ikväll också, eller kanske imorgon?