Nikolinas

En lördagssammanfattning
 
Hej på er!.
Sitter just nu i soffan och försöker vila upp mig till jobbet imorgon. Har haft känningar på en kommande förkylning i kroppen den senaste veckan så valde att avboka träningen på eftermiddagen för att inte riskera något. Tyvärr är resultatet av det att jag nu är så extremt rastlös och inte riktigt vet vad jag ska göra av mig själv. Ni ser att i-landsproblemen bara hopar sig hos mig för tillfället...;)
 
Därför bjuder jag på några roliga bilder från igår, för det är ju faktiskt mycket roligare att titta på än att höra på mitt gnällande om förkylningen som jag varken vill ha eller har tid för...
 
Gårkvällen började i alla fall på bio där vi såg den sista delen av hungergames-filmen, och gud vad bra den var!. Älskar hela casten i filmen samt storyn, så det hade varit konstigt om jag inte hade gillat den. Därefter blev det lite häng på både rigoletto-baren (har jag för mig att det var), brillo och east. Så med andra ord var det en fullspäckad kväll!.Vid fyratiden hade jag ätit en liten middag (yes, min ritual efter utgångar och gör susen mot baksmällan!) och landade i sängen lycklig och något trött. En bra utekväll med andra ord!. 
Frihet
 
 
Vad jag älskar dessa tidiga helgmorgnar!. VIsst, det är inte alltid lätt att ta sig upp vid 7-tiden efter en veckas hårt arbete, men den känslan utbyts snabbt mot lycka såfort man kommer utanför porten. När man går runt på de tomma trottoarerna, andas in den friska luften och njuter av den härliga utsikten inser man verkligen hur bra vi har det här i Sverige. Att bara få gå fritt på gatorna, något som vi ofta tar för givet, är en sak som många inte har friheten att göra. Det är just det, de har inte friheten. En sådan simpel sak som man tycker borde vara självklar för varje människa, är något som en stor skara drömmer om och vissa får kanske aldrig ens uppleva det.
 
Nej det är väldigt lätt att man glömmer sånna saker när man själv är mitt uppe i livet och allt vad det innebär. Det är just därför jag älskar dessa tidiga helgmorgnar så himla mycket. Man får i princip hela staden för sig själv och det är vid just dessa tillfällen som jag har tid att samla tankarna och fundera och reflektera över tillvaron. Kort och gott är det min egentid och utan den skulle jag inte orka med veckorna. 
 
Nej, nu är det dags för frukost och sen får vi se vad denna dag har att erbjuda!.
Ljusglimtar i vardagen
 
Så för att balansera det halvdeppiga inlägget jag skrev igår (ja det blev betydligt mer deppigt än vad jag hade planerat när jag satte mig vid tangentbordet) så tänkte jag ägna detta inlägg åt att skriva några saker som faktiskt gör mig glad mitt i all tristhet. För det är ju ändå så man får dagarna att passera genom att fokusera på de sakerna som gör en glad, visst iband är det inte lätt och det känns som att ingenting i världen gör en lycklig. Men någonstans mitt i mörkret finns den där lilla ljusglimten, det gäller bara att hitta den!.
 
 
Så utan något vidare dröjsmål kommer några ljusglimtar från mitt liv!:
 
 
- Mina härliga vänner som alltid ställer upp för mig, för trots att jag kan vara ett riktigt "pain in the ass" så backar de aldrig undan, utan står kvar tills stormen är över (så att säga)
 
- Lilla råttis, som kan få mig att totalt smälta oavsett hur arg jag är, genom att bara titta på mig, ja han är guld värd!.
 
- Att jag bor i trygga lilla Sverige, för trots att vi har hemskt väder 70% av tiden, och att svenskar inte alltid är världens trevligaste människor (främst på morgnarna i kommunaltrafiken) är jag lycklig över att jag inte lever i den oroligheten som många andra gör. Att vara på landsflykt från sitt eget land och frukta för sitt liv är något jag inte har behövt uppleva, och jag hoppas innerligt att jag aldrig behöver göra heller.
 
- Att semmeldagen snart är här, för trots att det kanske är en av de mer onyttigare bullarna så måste man väl ändå få unna sig en gång om året (eller ja kanske tre, fyra gånger tillochmed...)
 
 
- Att det är torsdag idag, vilket innebär att det är fredag imorgon, vilket är min ABSOLUTA favvodag (vem har egentligen inte fredag som favvodag??). Snart är det dags för FREDAGSMYYYYYS