Nikolinas

Weekly
 
Denna låten har jag lyssnat på hela veckan, tycker att den är så himla bra och den blir bara bättre och bättre för varje gång man lyssnar på den.
Tror att även denna kommer läggas till på min favorit-sommar-spellista!
A walk in the sun!
 
Hej på er!
Vilken härlig lördag det är idag. Tog en ordentlig sovmorgon imorse och gav mig sen ut i det fina vädret för en riktig långprommis med råttis, och jag kan lova er att han var nästan mer glad för det fina vädret än mig (det är väl som de säger, sådan matte sådan hund:P). Så nu tänkte jag laga ihop en snabb lunch och sen dyka in i matteboken. Har haft alldeles för många slappdagar nu så måste verkligen lägga på ett kol om jag ska hinna med allting innan jobbet drar igång nästa vecka!.
 
Men jag ska i alla fal ta minst en till lite längre promenad idag, man kan ju inte sitta inne hela dagen när vi har såhär fint väder!. 
Hoppas ni alla får en underbar dag i solen med en massa glass och solande:D
"Baby blue like the sky"
//H&M//Nelly//Gina tricot//Bik bok//
 

Nu kör vi ännu en weekly essentials, och denna säsong har jag snöat in mig TOTALT på färgen turkos (eller baby blue som jag föredrar att kalla den!). Det är verkligen en så himla fin färg, framförallt när man är lite solbränd på sensommaren!. 
 
Alltså kommer jag självklart satsa på denna färgen i sommar, och då väljer jag gärna en av topparna ovan och kombinerar den med ett par snygga shorts, ett par vita sneakers och solbrillor. 
Enklare och snyggare kan det inte bli!
 
Hur skulle ni kombinera denna färg?