Nikolinas

sneaker love
Adidas superstars
 
Jag tycker att ett av de absolut snyggaste skorna du kan ha denna sommar (och även i höst för den delen) är de låga sneakersen. De passar ju verkligen till vad som helst; kjolen, shortsen, klänningen, ja you name it, och det blir sådär avslappnat snyggt + att man kan gå hela dagen utan att fötterna dör (som klackarna har en tendens att göra med de stackars fossingarna..).
 
Ja det enda svåra är att dessa skor finns i alla möjliga färger, former och märken så det är ju verkligen en enorm djungel man ska ta sig igenom för att  hitta de perfekta paren, men när man väl har hittat dem är det mödan värt kan jag lova!. Mina senaste älsklingar är dessa ovan från adidas, de är perfekta i höjden och med det menas att de inte är för höga i skaftet och inte för låga vilket gör att man även kan ha dem till kjol/klänning utan att benen ser flera cm kortare ut. Sen älskar jag fägen (de ljusblåa) är sååå himla snygga och det kliar verkligen i fingrarna av att klicka hem dem. 
 
Men vi får helt enkelt se, kommer sitta och dreggla lite åt dem på bilden sålänge...:P
2015.06.29
 
Hej på er allihopa!
Måndag idag vilket innebär en ny vecka (ja som att inte ni alla redan vet det, men tänkte att det är ju lätt att glömma det så ville bara påminna er om det:P)
Nejdå men skämt åsido så hoppas jag att ni alla får en underbar dag, själv kommer jag att spendera den på jobbet så alltså behöver det ju inte vara så himla soligt den här veckan för min del utan det får gärna spricka upp först när helgen kommar!;)
 
Nu ska jag strax ta mig iväg så tänkte att jag bjussar på ett litet citat för att få denna vecka (precis som alla andra) att börja på absolut bästa sätt. 
Nu kör vi!
Favourite
 
Denna låt är min absoluta favorit just nu och den har verkligen gått på repeat på spotify hos mig hela veckan! Första gången jag hörde den tyckte jag faktiskt inte att den var så bra, men den växer helatiden så om ni inte gillar den så ge den några chanser och jag är övertygad om att den i slutändan kommer vara er nya favvo-låt också!.
 
Ja så detta är mitt söndagstips till er, lyssna och njut!.
Nu ska jag ta och mysa med råttis och gå på en prommis med honom, vi hörs senare:)