Nikolinas

Tillbaka i rutiner
Så då var man tillbaka hemma igen, inkastad i alla vardagsrutiner men med en massa härliga minnen och ny energi. Slutet på förra veckan räknat från torsdags har gått i en rasande fart och jag har hunnit uppleva så himla mycket på kort tid, dock tänkte jag inte gå in så mycket på resan just nu utan det får bli i ett senare inlägg. Men jag kan säga att nu finns det ett helt lager med bilder på kameran som jag bara längtar efter att få visa er, så jag lovar att ni har något att se fram emot!.
 
Tills dess bjuder jag på en bild som togs igårkväll strax innan planet landade på arlanda, och återigen blev jag påmind om vilket vackert land (främst på sommaren) vi bor i, håller ni inte med?.
 
 
#throwbacktuesday
Ett långt tag var just #throwbackthursday en taggning som de flesta anväde på just torsdagar för att få visa lite bilder från den gamla goda tiden, något som både jag och säkert många av er använde flitigt. Men nu så är det mer #throwbacktuesday som gäller och då tänkte även jag haka på den trenden, ni vet det är ju som man säger: bättre sent än aldrig ;) (och ja det passar speciellt bra in på mig då jag alltid börjar med allting senare än andra, ex instagram, snapchat, facebook, ja you name it)
 
Så idag tänkte jag titta tillbaka på min resa till Spanien som gjordes i september förra året, en resa som jag gärna gör om även denna höst. Det var så himla avkopplande att bara ta några dagar från stressiga Stockholm och njuta av god mat, drinkar och härliga dagar på stranden. Ja kort och gott en ordentlig semesterrresa utan några galna partykvällar (kanske inte något alla 21-åringar vill göra, men det var välbehövligt kan jag säga). Nej ska sluta babbla nu och låta bilderna tala för sig istället :D
 
 
 
Söndagspepp
Just nu befinner jag mig i Ryssland och som ni förstår så är detta ett tidsinställt inlägg, men trots att jag reser så hindrar det inte mig från att uppdatera här då och då:). Eftersom det är söndag och de brukar vara lite tråkiga oavsett om det är bra eller dåligt väder, så tänkte jag peppa er här med en av mina favoritlåtar just nu.
 
So here you go!, hoppas ni har en härlig söndag.