Nikolinas

Positiva vibbar
Alltså så produktiv som jag har varit sedan jag kom hem från jobbet i eftermiddags (trots en hemsk magont som ÄNTLIGEN börjar gå över) har jag nog inte varit på ett par dagar. Alla räkningar har betats av, jag har fixat och donat med pengar och även unnat mig en liten fin sak för att jag faktiskt tycker att jag förtjänar det.
 
Detta, mina vänner, är verkligen ett lyft om man jämför med hur mina senaste veckor har varit. Humöret har verkligen gått upp och ner (mest ner tyvärr) och jag har ständigt gått runt med en känsla av stress och allmän likgiltighet. Inte alls kul, så för några dagar sedan bestämde jag mig för att det nu fick räcka och började bomba mig själv med positivitet och glädje från alla möjliga håll och kanter, och ja som ni kan se så gav det ju resultat. Så det enda som bekymrar mig i nuläget (förutom lite familjesaker) är varför jag inte gjorde detta tidigare då jag då hade kunnat ha ett par extra dagar av glädje och positivitet, men det är ju aldrig försent som man brukar säga ;-).
 
Så ja, idag mår jag bra kan man kort och gott säga!.
 
 
 
Hur mår ni idag?, har ni haft en härlig dag?. Hur det än är så hoppas jag att ni alla har haft en riktigt härlig dag, och om inte så kanske ni fförhoppningsvis fick lite pepp av att läsa detta inlägget!. Dagen blir ju inte bättre än man gör den, så därför tror jag att om man då får lite positiva vibbar så kan man vända tristheten till något mer glädjefyllt och roligt.
 
Nej nu ska jag sluta bombardera er med "peace, love, and harmony" och istället göra mig en kopp te innan sänggång. Det blir en tidig morgon imorgon så då är det lika bra att lägga sig tidigt så att man vaknar pigg, utvilad och redo för nya äventyr!.
 
Hoppas ni får en fin kväll :-D.
Lifehacks
♦ När jag har idètorka brukar jag gå in på pinterest och kika igenom mapparna med bilder jag tidigare pinnat/pinna nya bilder som ger inspiration.
 
♦ När jag packar träningsväskan brukar jag alltid rulla kläderna istället för att vika, innan jag lägger ner dem i väskan. På det sättet tar de inte lika mycket plats. Detta funkar även utmärkt när man packar resväskan!, jag hade aldrig kunnat ta med mig så mycket saker på mina resor om det inte hade vrit för detta.
 
♦ Jag viker alltid in kanterna längst ut på tejprullen när jag har använt den. Då slipper jag leta ihjäl mig efter änden nästa gång jag använder den.
 
♦ När det är lite tvål kvar i flaskan som jag inte lyckas få ut brukar jag alltid hälla i lite vatten och sedan skaka om. Vips så har man tvål i några dagar till och behöver då inte stressa till affären.
 
♦ Istället för att slänga skokartonger så brukar jag använda dem som förvaringslådor. Ekonomiskt och bra, dessutom kan man alltid måla den eller "pimpa" på annat sätt om man inte vill att den ska se ut som just en skokartong. 
 
 
 
♦ köp kokosolja och ha hemma för den kan man verkligen ha till allt!. Man kan använda den som kräm på torra partier, som hårinpackaning, på knarrande gångjärn, ja you name it!.
 
♦ När jag känner mig lite nedstämd eller deppig går jag alltid up på en långpromenad, hur dåligt vädret än är. Motionen och den friska luften kommer att ge dig ny energi och få dig på andra tankar.
 
♦ Jag blockerar numret till de telefonförsäljare som ringer mig. På det sättet behöver jag inte tveka att svara när det ringer ett nummer som jag inte känner igen.
Helgplaner och musiktips
Hej hopp på er och glad lördag!.
 
Hur ser era planer ut för helgen?. För min del kommer hela denna helg ägnas åt träning så tyvärr kommer jag inte ha så mycket tid över för annat. Men det ska bli så otroligt kul och eftersom att jag inte har hunnit träna på hela veckan pga sena arbetstider, ska det bli så himla skönt att göra av med lite av den överskottsenergin som jag har samlat på mig under veckan.
 
Tyvärr blir detta inlägg inte så mycket längre än såhär då jag verkligen måste packa och sedan ge mig iväg (vi har samling kl 10, så har inte så mycket tid kvar..). Givetvis var ju planen att jag skulle packat redan igårkväll för att undvika stressen nu på morgonen, men när det kommer till just packning har jag alltid haft dålig framförhållning. Ja, det är definitvit jag måste jobba på!.
 
Men innan jag avslutar detta inlägg så ville jag tipsa om en riktigt bra låt som jag kom över för någon dag sedan. En riktigt bra sommarlåt om ni frågar mig!. Hoppas ni gillar't :-D.