Nikolinas

Måndagscitat. v 9
Hej på er!.
 
Jag är just nu på språng så kommer tyvärr inte ha så mycket att tycka till om i detta inlägg, men kompenserar det i eftermiddag istället :-). Men förutom den lilla stressen som jag upplever just nu, har jag haft en riktigt härlig morgon. Började med morgonträning vid 6:30, och är nu hemma en kortis för att sedan bege mig iväg på uppdrag resterande delen av dagen. 
 
 
Eftersom det är måndag idag så tänkte jag givetvis bjussa på ett peppande citat och som ni kan se här ovan. Nu måste jag tyvärr rusa iväg så jag hoppas ni alla har haft en härlig morgon och att ni får en mysig måndag!.
Summering v. 8
Något jag gjorde den här veckan som var planerat:
Träna?. Haha skriver nästan samma sak här verje vecka, men det är ungefär de planerade som jag har gjort.
 
Som inte var planerat:
 Typ ingenting tyvärr.
 
Och något nytt jag gjorde:
 En hel del saker på träningen, men tyvärr ingenting som jag tänker förklara närmre här då jag inte tror att så många av er skulle hänga med.
 
 
Ett tips från veckan:
Att det är okej att ta det lugnt ibland om man känner att man behöver det. Man ska alltid lyssna på kroppen och inte fortsätta i samma tempo om kroppen säger ifrån.
 
Veckans orimliga:
 Att ännu en vecka har flugit förbi i raketfart!. Nu när våren och sommaren närmar sig så går dagarna/veckorna/månaderna så mycket snabbare att det är helt galet!.
 
Veckans otippade:
 Att vi fick snö igen. Eller egentligen är det kanske inte så otippat med tanke på att de fortfarande bara är februari. Men jag hade verkligen inte förväntat mig det så...
 
Maten jag lagade:
Det har varit otroligt många sallader av olika slag just denna vecka, men det kanske inte riktigt räknas som lagad mat. Om inte, så blev det en hel del vegetariska biffar och halloumi under veckan, det finns ju nästan inget bättre än dessa två om ni frågar mig!.
 
 
Veckans låt:
Skrev jag om i det här inlägget, så gå in och kika vettja :-)
 
Veckans känsla:
Trötthet, men en skön sådan. Har tränat nästan varje dag under denna vecka och nu är jag både trött och mör i hela kroppen, men det är en skön känsla och jag räknar med att kunna köra samma tempo hela nästa vecka också!.
 
Veckans betyg:
Det blir nog 3 av 5. För visst, det har varit en bra vecka, men den kunde ändå ha varit mycket bättre. Så jag får hålla tummarna för att v. 9 får bättre betyg i summeringen ;-).
 
 
 
 
Serie tips - Falling skies
Eftersom söndagar för mig är den ultimata slappardagen, oavsett om lördagen spenderades hemma i lugnet eller ute på någon av alla fester som Stockholm har att erbjuda, så tänkte jag starta denna söndag här med ett serietips. För jag är nog inte den enda som anser att söndagarna skall spenderas så lugnt som det bara går!.
 
För några dagar sedan kom jag över en ny serie vid namn: falling skies, som kort och gott handlar om att jorden har blivit invaderad av aliens. Givetvis vill inte alla människor gå med på det och vi som tittare får då följa med en motståndsrörelse genom deras kamp om att få reda på vad utomjordingarna egentligen vill, samt få bort dem så att mänskligheten kan få tillbaka sin planet. Givetvis är det inte så enkelt som det låter och genom resans gång möter de på en hel del intriger som antingen kan splittra upp hela gruppen, eller göra deras sammahållning starkare än någonsin.
 
Då jag alltid har varit en "sucker" för just överlevnadsserier, och speciellt de där det handlar om antingen zombies eller aliens, blev jag givetvis fast redan efter första avsnittet. Det är någonting speciellt med serier som skulle kunna hända på riktigt (nu vet jag att alla av er inte håller med mig) men faktum är att vi inte vet om vi är ensamma i universum, och det gör att serier som denna känns lite mer verklig på något sett. Ja, så jag tycker verkligen att ni alla borde ge den en chans, dels för att den både är riktigt bra gjord och har en bra handling, samt för att den är hela 4 säsonger lång, så man kommer inte se färdigt den i första taget (om man inte sträcktittar förstås).
 
 
Jag har klistrat in trailern här ovanför så att ni får ett litet mer hum om vad den handlar om. Nu tänkte jag påbörja andra säsongen, åh vad jag älskar söndagar!. Hoppas ni får en fin dag.