Nikolinas

Vad är inte en lugn fredagskväll
Det finns inget bättre sätt att avsluta en fredagskväll på än med träning, lite bastu/spa och en god middag på det, om ni frågar mig förstås. Ja och då menar jag faktiskt att det slår en gammal hederlig utekväll med hästlängder, för inte nog med att man mår prima dagen efter jämfört med om man hade varit ute och slirat, man är dessutom både mer avslappnad och starkare än vad man var dagen innan. Visst, man kanske är lite starkare dagen efter en krogrunda också (dock ingenting att rekommendera) men man är definitivt inte mer avslappnad, snarare det motsatta efter att ha blivit rundskuffad på dansgolvet i jag-vet-inte-hur-länge. Sedan ska vi inte ens gå in på det ekonomiska, jag menar need i say more... :-P.
 
Så i och med att jag skriver detta just en fredagskväll, så måste jag också leva upp till mina ord. Då kan jag med glädje säga att det är precis så denna fredagskväll har varit, så nu känner jag mig sådär härligt avslappnad och trött men med ett lyckorus kvar från träningen, så just nu kan det faktiskt inte bli så mycket bättre ;-).
 
 
Så kontentan av det hela är att en lugn fredagskväll med träning, bastu/spa och lite god middag är att föredra alla dagar i veckan, och jag tror faktiskt att både kroppen och psyket kommer att hålla med mig om detta. Vad jag egentligen hade velat ha här ovanför nu är en bild som summerar just allt det, men då mitt fotoalbum inte riktigt innehåller den typen av bilder, får ni nöja er med bilden på en skolbuss i Tokyo. För Snobben ser ju ändå lite sådär härligt avslappnad ut, och ja det är lite dit jag vill komma ;-).
 
Hoppas ni har en härlig fredagskväll, oavsett vad ni bestämmer er för att göra!.
Mysig morgon
God morgon och glad torsdag på er!.
 
Tyvärr blir det här ett ganska så kort inlägg då jag strax måste slänga på mig kläderna och springa till jobbet. Men kunde inte springa hemifrån utan att kika in här en snabbis och önska er en fin dag, trots det trista vädret som Stockholm erbjuder idag. Men men, man vet aldrig, det kanske spricker upp framåt lunch så man får möjlighet att njuta av lite sol på lunchrasten, ja man kan ju hoppas i alla fall ;-). 
 
 
Jag har haft världens mysmorgon med lilla råttis och helt ärligt tar det emot litegrann att gå nu för jag skulle lätt kunna ligga och gosa med honom hela förmiddagen. Titta bara på bilden ovan, klart man inte vill lämna det där!. 
 
Hur som, nu måste jag verkligen lägga på ett kol om jag inte ska bli jättesen!. Så jag hoppas ni alla får en härlig torsdag och om ni känner er opeppade på denna dag så kom ihåg att imorgon är det fredag!.