Nikolinas

Solnedgång på Gröna Lund
Idag var det verkligen tungt att gå upp... Det är inte för att jag partade igårkväll, för det var väldigt lugnt efter konserten och vi tog en skön promenad hem genom djurgården, utan tröttheten har nog med att göra att vi stog upp och väntade i x-antal timmar innan showen började för att få så bra platser som möjligt. Jag menar, det är inte varje dag Johnny Depp är i Sverige så när han väl är det måste man passa på att få en ordentlig sikt av honom, och nu med facit i handen kan jag säga att jag inte blev besviken ;). Men jag berättar mer om deras konsert i ett inlägg ikväll, så ni får hålla utkik då. 
 
Under tiden bjuder jag på en bild på den härliga solnedgången på gröna lund igår och jag är verkligen hur nöjd som helst med bilden, ibland blir bara allt rätt!. Vi bor verkligen i en vacker stad, love it!. Nu ska jag ordna lite lunch till mig själv och sen blir det jobb hela eftermiddagen och delar av kvällen, hopaps ni alla får en härlig dag!.
 
 
Kvällens planer
Hej på er!,
 
Sitter just nu i soffan och försöker varva ner lite innan jag ska ge mig ut i solen igen. Testade aldeles nyss 21 minute body workout på sats hemsida och herre vad jobbigt det var!. Har faktiskt aldrig testat deras onlineträning tidigare och blev väldigt positivt överraskad!, det var kort, koncist och RIKTIGT jobbigt, precis min melodi med andra ord. Kommer definitivt utnytta den tjänsten många gånger framöver. Så alla ni som har testat den klassen tidigare förstår nog varför jag behöver pusta ut i några miuter nu innan nästa äventyr ;).
 
Hur som haver ska jag strax fixa mig och röra mig mot stan igen. Ikväll är det grönan som gäller då hollywood vampires spelar, tror inte någon har missat det. Om jag ska vara ärlig så har i princip inte hört på en enda av deras låtar, men är Johnny Depp i stan måste man ju passa på att se honom;) hehe.
 
Vad är era planer för kvällen?
 
 
 
 
 
 
 
Veckans höjdpunkter
Ännu en vecka har passerat i rasande fart och aldeles strax går vi in i juni månad(?!), helt galet hur snabbt tiden går... Nej nu ska jag inte få lite smått panik och stressa över allt som jag måste hinna göra innan snön faller igen, utan ta varje dag som den kommer och njuta till fullo av den. 
 
Hur som helst så tänkte jag ännu en gång summera några höjdpunkter från veckan som gått, hoppas ni gillar det!.
 
 
1. Fika!
Haha denna punkt har nog varit med på varenda veckosummering hitills.., men jag ska verkligen försöka att inte ta med den i nästa veckas summering (men jag lovar inget:P). Det har i alla fall varit en del fikor även denna vecka och jag kan lugnt säga att bullarna på bilden nedan var de bästa by far, önskar nästan att jag kunde få äta en av dem nu också.. Men vem vet, jag kanske hinner köpa med mig någon nästa vecka också.
 
 
2. Njutit av Stockholm.
Jag har turen att få gå igenom gamla stan varje dag till och från jobbet, och oftast när man stressar fram så lägger man sällan märke till omgivningen omkring sig. Så har fallet varit för mig under de kyligare månaderna då man bara vill komma hem till värmen så snabbt som möjligt. Men denna vecka har jag tagit det lite lugnt på hemvägen och verkligen njutit av allt vackert som gamla stan har att erbjuda, och gud så vackert det är!. Vi bor verkligen i en av de vackraste städerna och jag måste verkligen börja njuta mer av den framöver!.