Nikolinas

Early morning
Tog bilden igår under en av rundorna med råttis, inte så pljåkigt för att vara mobilkamera eller hur?;)
 
God morgon på er!
Idag är jag uppe med tuppen (eller ja nästan i alla fall:P). Sitter just nu och slänger i mig en smoothie innan träningen, även om jag inte alltid är sugen på frukost så tidigt på morgonen så måste jag få i mig något annars orkar jag inte träningen, och då är smoothie perfekt!. Ja det säger sig självt egentligen, går snabbt att göra, kräver inte så många ingredienser och är lätt att få i sig.
Ja egentligen var det inte meningen att detta inlägg skulle handla om mina frukostvanor tidigt på morgonen, men så blir det ibland när man bara börjar skriva, någon som känner igen sig?.
 
Anyways, nu ska jag få i mig det sista, borsta tänderna och springa iväg. 
Jag hoppas ni får en bra morgon!.
3 ingredient cheesecake
 
Någon mer än jag som verkligen älskar cheesecake?
Det kan ju vara en av mina favoritefterrätter men jag brukar inte göra den själv så ofta eftersom att det tar lite tid + att den innehåller en del ingredienser som inte alltid funkar så bra med min tighta ekonomi...
Men har ni hört om den nya 3-ingrediens-cheesecaken?, såg videon imorse och blev så himla sugen på att testa den, någon mer som blev intresserad efter att ha sett videon?
Late morning breakfast
 
God morgon!
Egentligen god förmiddag, men har nog redan sagt att jag har rubbat hela mitt dygn sen jag fick semester, så ni är nog vana vid det här laget. Som ni ser på bilderna ovan så satsade jag på melon och tidningsläsande nu på morgonen förmiddagen för att vakna upp i lugn och ro. Ärligt talat så funkade det också ganska bra, så nu ska jag snart fixa mig och ta med råttis ut på en liten långprommis, håller tummarna för att det inte börjar regna förräns vi kommer tillbaka!.
 
Idag har jag inte så mycket planerat för dagen, som det ser ut nu blir det några prommisar med råttis och tv-tittande varvat med plugg till högskoleprovet (eller ja om jag ska vara ärlig, försök till plugg inför högskoleprovet....). Ikväll är det en liten utgång som gäller så tycker den lugna dagen passar perfekt så att jag är utvilad och redo för kvällen!. Tror inte att jag blir ute fööör länge då det är träning på schemat imorgon på förmiddagen, men jag håller er uppdaterade om det;).
 
Hoppas ni alla får en fin dag!