Nikolinas

Vinterlandskap
 
Det här kan vara en av de sista bilderna som jag tar under 2015, är inte det helt sjukt?!, jag menar, om mindre än 24 timmar så kommer vi ha påbörjat ett helt nytt år!. Det senaste halvåret har rullat på så snabbt att jag knappt har hunnit tänka över allt som har hänt och nu påbörjar vi ett helt nytt år, galet!.
 
Men ännu är det några timamr kvar av 2015 och dem ska jag njuta av, en hälig middag är inplanerad med lite skumpa till det innan utgång, och jag skulle inte vilja ha det på något annat sätt. Det bästa av två världar om man frågar mig, först lite mys med råttis och familj innan det nya året firas in med de som betyder mest!:D
 
Nej nu ska jag fixa lite småsaker, om ni inte får läsa något mer här ikväll så vill jag önska er alla ett härligt nyår och 2016, nu kör vi för jag är redo!.
Cheap thrills
 
Denna låt är på ständig repeat på min spotify just nu, kan bara inte få nog av den!. Sia levererar BIG TIME!.
Annorlunda foton
 
När man har lite tid över, häftigt ljus i bakgrunden och en kamera tillhands med funktioner som fortfarande inte blivit testade så är det väldigt lätt hänt att en hel del bilder som dessa ovan hamnar på minneskortet. Ja det var jättekul att ta dessa bilder och även väldigt kul att gå igenom dem, eller de 10 första i alla fall, för därefter blev det bara lite irriterande att se ännu en bild som såg nästan likadan ut som de 5 styckna innan. Men som sagt var det kul att ta dem och jag tror att de kommer ge mig ännu mer glädje och minnen om fem år än vad de gör idag, just för att man har en tendens att uppskatta bilderna man tagit en tid efter själva fototillfället.
 
Nu ska jag fortsätta titta på Harry Potter på 4:an, glädjen var obeskrivlig igår när jag insåg att del 1 och 2 av den sista filmen skulle visas igår och idag på tv. Tror inte att jag någonsin kommer tröttna på dessa filmer, de är ändå en del av min uppväxt. Nej nu ska jag sluta babbla på och faktiskt se klart på filmen, hoppas ni alla får en fin kväll!:D.