Nikolinas

Long walk to freedom
I lördags när jag satt hemma i min ensamhet så bestämde jag mig för att se en film, och då jag inte är så himla insatt i filmvärlden (vad man ska/bör se och vad man inte ska/bör se) så då förlitade jag mig helt på netflix' topplista. Det slutade med att filmen Nelson Mandela: long walk to freedom playades och jag var i princip fast från första scenen!.
 
 
Filmen var otroligt välgjord och till skillnad från en del andra filmer som jag har sett så fångade denna mig på ett helt annat sätt och såg till att mitt intresse bibehölls under hela filmens gång, detta genom att bevara en spänning så att man alltid ville se och veta mer. Desutom är den väldigt edukativ då den skildrar Nelson Mandelas liv och även en stor del av framförallt Afrikas men även restan av världens historia, och den gav mig en djupare insikt i historien jämfört med den övergripande insikten jag hade tidigare. 
 
 
Så vill ni se en välgjord, intressant och edukativ film så måste ni se den!. Ärligt talat när är det inte kul att lära sig något nytt, nej precis, så det är bara att se den tycker jag. Därför har jag även lagt till trailern till filmen här under så om jag ändå inte riktigt har lyckats övertyga er så hoppas jag verkligen att trailerna kan göra det!:D
 
Wednesday morning
 
God morgon på er!.
Idag vaknade jag med betydligt mer energi än föregående morgnar och det är så himla skönt för då får jag så himla mycket mer gjort!. Det kan ha att göra med ökad träning eller att jag av någon anledning lyckades komma ner i mer djupsömn än innan, oavsett orsak är jag i alla fall glad över att vara lite mer utvilad!. 
 
I skrivande stund sitter jag och dricker en smoothie och tar det lite lugnt med tvn på i bakgrunden. Dock börjar jag få lite ont om tid såg jag nu på klockan, så ska skriva klart detta inlägg, slänga på mig kläderna och springa till träningen. Jag hoppas ni alla får en fin dag och senare under dagen kommer några fler inlägg som jag har planerat att dyka upp här så håll utkik.:D
 
Ps: vad tycker ni om bilden ovan?, även denna knäpptes med mobilkameran igår och jag är helnöjd, så himla bra för att vara en mobil om man frågar mig!.
My day in two pictures
 
 
Vid lunch idag passade jag på att ta en långpromenad med råttis längs södermälarstrand och det är ju aldrig fel. Jag menar frisk luft, fin utsikt, motion och världens bästa hund, det finns ju ingen bättre kombination!;).
Skönt var det i alla fall och det var ett utmärkt tillfälle att ta en funderare över allt som händer i livet och helt enkelt samla alla tankarna. Så efter det känner jag mig ännu mer fokuserad på vad det är jag vill göra i livet den närmsta tiden och även långsiktigt så det känns bra. 
 
Dessutom tog jag även tillfället i akt att testa min nya mobilkamera, har inte riktigt tagit mig tiden för det än men i förmiddags var det dags. Det jag kan säga är att jag blev glatt överraskad över resultatet, trots att lite efterforskningar hade gjorts på internet innan telefonen införskaffades trodde jag verkligen inte att kameran verkligen skulle vara så bra som de skrev. Men resultatet kan ni se ovan och erkänn att de ändå är ganska bra bilder för att vara en iphone, är framförallt nöjd över den nedre bilden då den ändå känns lite höstig.
Håller ni med mig?:D