Nikolinas

26.7.2013

Nu är vi påväg!!
Checkade in på hotellet i Tyskland där vi ska stanna över natten och tidigt imorgon bär det vidare mot Essen och semester i ca 4 dagar. Det ska bli så himla kul att gå runt och titta på allting, ät tysk mat och såklart shoppa;)
Vi hann även med lite shopping idag på båten mellan Danmark och Tyskland och ja vi kom ut med två påsar fulla med framförallt godis, men jag fick även med mig en parfym (syns på bilden nedan)

Så hade tänkt sova nu och försöker skriva mer imorrn. Bjussar på några bilder från dagen som gått:D.
(Bilden på chipspåsen kom endast med pga att det som står på den kan förknippas med ett annat ord:P)
Puss!

"Shining bright like a diamond"

Här kommer lite bilder från Rihannas konsert. Det var absolut en av de bästa konserterna jag har varit på, den var typ 10 ggr bättre än hennes förra!. Jag hade så himla kul och hon spelade alla sina hits plus en massa andra låtar som är lika bra, ni skulle ha hört när hon sjöng "stay" och HELA Globen sjöng med, det var mäktigt!!. Vid ett tillfälle var jag tillochmed nära att röra henne för hon gick runt i publiken (vi hade ståplatser precis vid scenen) det var riktigt häftigt.
Bjuckar på några bilder från showen här under.
Hoppas ni alla har en superbra kväll, nu ska jag börja packa för imorgon tidigt på morgonen bär det av utomlands!

21.7.2012
 
Ja egentligen vem skriver ett blogginlägg så sent på kvällen, jo jag såklart i brist på något annat att göra, och jag blir ju aldrig trött...-.-
Men men, förhoppningsvis så blir jag det snart så jag kan få sova lite inatt iaf.
 
Sitter just nuu och lyssnar på massa rihannalåtar för vet ni vad det är som händer imorrn?, jo det är ju Rihanna i globen och självklart har jag biljetter till det!!!
Är så sjuuuukt taggad för hon är verkligen en GRYM artist!, jag såg henne sist hon var här också (den showen som hon inte ställde in) och hon vet verkligen hur man gör en bra show och jag vet att det kommer bli lika bra imorgonkväll också;)
Så ska fortsätta lyssna på hennes låtar och försöka komma på något produktivt att göra. Hoppas ni alla har en bra kväll och så får ni se mer från mig imorgon, och då kanske jag har lite nya bilder att bjussa på också:P
 
Här kommer några bilder från förra konserten, ja det är inte den bästa kvallen men det är bättre än ingenting!.