Nikolinas

Dear santa..
Det har blivit en hel del resebilder här på bloggen den senaste tiden, och även om det är väldigt kul att dela med mig av det, så tror jag att det i längden blir lite långtråkigt för er läsare. För om det blir väldigt enformigt så tappar man lätt intresset (det gör jag i alla fall), och det är verkligen inte målet. 
 
Så här under har ni ett till plagg som precis adderades till min önskelista. Nu när både min födelsedag och julen väntar runt hörnet så måste jag börja uppdatera just önskelistan. Så snälla tomten, jag skulle bli överlycklig om denna tröja finns under julgranen den 24:e ;). 
 
// Tröja från H&M //
 
Visst är den helt underbar!. Jag älskar verkligen färgen då det blir en liten färgklick i den annars så gråa vardagen som vintern för med sig, och dessutom är skärningen längs sidan en riktigt härlig detalj! (något som tyvärr inte syns på bilden, men ni kan se det på deras hemsida). Helt enkelt perfekt att mysa in sig i när det är som kallast här i Sverige (och adderar man en kopp te och ett par myssockor så är Tumblr-bilden komplett :P)
 
 
Palmer
Hej på er!,
 
Idag vaknade jag aldeles för sent för mitt eget bästa och jag hade egentligen planerat att gå upp redan vid 8 imorse för att få så mycket gjort som möjligt, men som ni märker blev det inte riktigt så... Ända sedan jag kom hem så har det varit otroligt svårt att ta sig upp ur sängen och jag känner mig bara tröttare och tröttare för varje dag, något som ändå är förståeligt med tanke på hur hektiskt hela novmeber har varit, men som är otroligt frustrerande. Så de här veckan ska jag verkligen försöka vända det så att jag kan börja fungera som en vanlig människa igen!. (önska mig lycka till för det kan jag nog behöva :P)
 
Så för att pigga upp mig själv, och kanske även några av er som kanske också har haft en seg morgon, bjuder jag på ännu en härlig bild från Aten. Det är verkligen något speciellt med palmer, och om ni frågar mig så är inte en solsemester helt komplett om man inte har sett minst en palm. Dessutom har de en väldigt lugnande effekt på mig, jag menar vem blir inte lugn av att se palmblanden vaja i en svag somarbris. Så vad är då inte bättre än en lugnanade palmbild en dag som denna.
 
Hoppas ni får en härlig dag.
 
 
Lite från Island
God morgon/Good morning!
 
I och med alla resor som jag har gjort den senaste tiden där jag har pratat alla möjliga olika språk har det nu blivit väldigt rörigt i mitt huvud. Inatt drömde jag exempelvis på engelska och jag har även kommit på mig själv med att tänka på engenlska ett flertal gånger, något som är ganska konstigt om ni frågar mig, då svenskan faktiskt är mitt modersmål. Konstigt är det och samtidigt väldigt kul då det måste innebära att jag har tillräckligt bra ordförråd för att kunna ha det som mitt andra s.k "modersmål"
 
Är det någon av er som brukar uppleva detsamma när ni har använt er av ett annat språk i princip varje dag under en lägre tid?.
 
 
 
När vi ändå är inne på ämnet resor och språk tänkte jag passa på att bjuda på två bilder från Island. Som jag skrev i mitt förra inlägg så blev det tyvvärr inte något norrsken denna gång, men däremot fick jag uppleva lite av stadens vackra natur. Tyvärr fanns inte tiden att boka en utflykt så att man fick uppleva islands vackra natur, som vatenfallen etc, men däremot var vädret väldigt klart på dagarna så att man fick möjligheten att se dessa berg från stan. Bilderna gör utsikten verkligen inte rättvisa, men ni får ett litet hum om hur det såg ut i alla fall!. Så otroligt vackert och ibland önskar jag att jag kunde få vakna upp till den vackra utsikten varje dag :D. Nej Island slutar aldrig att förvåna mig.