Nikolinas

Love..
Jag såg för någon dag sen Moulin rouge (som btw är en av mina absoluta favoritfilmer, har sett den så många gånger att jag inte ens har koll på antalet längre:P), men jag kom iaf att tänka på det dom säger i filmen. Mycket av det känns ändå ganska poetiskt om man lyssnar på det ordentligt, och jag älskar alla medleyn de har på mängder av olika bra låtar. Orsaken till att jag egentligen sitter och babblar om den här filmen är för att jag kände mig lite låg av olika orsaker och kom att tänka på den här filmen då den visar att inget är omöjligt och att kärlek övervinner allt, så om det sitter någon därute som känner sig lite som jag gör just nu så tycker jag att du ska sätta dig ner och titta på den här filmen, du kommer garanterat vara på bättre humör efter.
Anyways, nu blev det ett lite babbelinlägg, känner att jag bara behöver skriva av mig lite..
Hoppas ni har en bra kväll! <3
 
 
 
 
 
Inspo
Nu när hösten är här tänkte jag lägga upp lite inspobilder!
Man tänker ofta att när hösten kommer så blir det kallt, regningt, mörkt och allmänt tråkigt och man glömmer oftast alla roliga saker som kommer med hösten också.
Saker som:
  • Att fira Halloween och få klä ut sig (kanske t.o.m gå en bus eller godis-runda)
  • Mysiga kläder, som stora stickade koftor och halsdukar, finns det något bättre!!
  • Krypa in uder en varm filt i soffan och titta på en bra film (kanske med någon som du tycker om;) )
  •  Tjocka strumpor (älskar att krypa ner med fötterna i ett par tjocka, kanske också fodrade strumpor)
  • Varm choklad med grädde och marsmallows (de sista två måste man ju inte ha med)
  • Tända ljus och lyktor som man kan ställa överallt i sitt hem
  • Sist men inte minst alla kompis och familjehäng man kan ha nu när inte alla är ute och dräller helatiden;)
Hoppas de här sakerna gav er lite nya ideer och kanske gav lite hopp också, hopp om att den roliga tiden inte är över än;)
 
Bilder från weheartit 
2013.09.30
Hej!
 
Nu har den här bloggen stått ouppdaterad i ett antal veckor, och det var ju såklart inte meningen men livet kom helt enkelt emellan...
Anyways, precis som jag har sagt några gånger tidigare så är jag tillbaka nu och ska försöka hålla den här bloggen så uppdaterad som möjligt;)
 
Vad har jag haft för mig då?
Jaa, det har vart en hel del med jobb då jag har börjat kl 7:00 och slutat vid 15:00 och sen behövt springa till träningen för barnpass, så ar varit upptagen absolut heeela dagarna, sen är det ju även körkortsplugg i mängder, det börjar ju närma sig nu:S och sen lite grejer privat också. Men men, nu ska jag hitta ny inspiration och bara köra gärnet!!
 
Är ni redo för nu kör vi!!!