Nikolinas

3 plagg att satsa på i höst
Modeveckan är ju i full gång just nu, något som nog inte har undgått de flesta. Så därför tänkte jag lista upp tre stycken plagg som borde finnas i alla fashionistas garderober i höst, och om någon av dessa saknas i er garderob så är det dags att gå ut på en shoppingrunda ;)..
 
 
Thigh high:
Detta är mitt absoluta favoritplagg i höst, de knähöga/lårhöga stövlarna är så otroligt snygga och funkar på i princip alla kroppstyper, vilket är perfekt om ni frågar mig!. Dessa var populära redan i våras men, de är om ännu, mer aktuella nu i höst, och vi får dessutom bevara sommaren lite längre klädmässigt eftersom man håller värmen i dem trots att man är barbent.
De två vänstra är från Nelly.com och den högra är från H&M.
 
Choker:
En trend som senast var aktuell under 90-talet och som nu har gjort en rejäl comeback!. Varannan människa man ser på stan nuförtiden har en choker runt halsen, och det har de med all rätta då det är den ultimata accessoaren i höst. Om man inte har lust att gå och köpa en så kan man enkelt gör en själv med hjälp av en gammal scarf!.
De tre ovan är från Nelly.com samt Gina Tricot.
 
Bomberjackan:
Även detta är ett plagg som har gjort en ordentlig comeback efter ett antal år i skuggan. En riktigt snygg jacka som finns i alla möjliga färger, så om man är lite mer modig ska man satsa på en stark färg, som den ljusblåa i mitten, för att ge lite färg i den gråa vardagen som hösten brukar komma med. Vill man ha ett budgetalternativ så skulle jag rekommendera att gå igenom era föräldrars garderober, för jag är övertygad om att 90% av dem har en gammal bomberjacka hängandes från ungdomens dagar ;). 
Samtliga jackor ovan finns på Nelly.com
 
 
Så efter att ha gjort det här inlägget har jag insett att jag har lite shopping att göra de närmsta dagarna om jag vill hänga med i svängarna ;). Men dessa är såklart bara några av en mängd olika trendplagg i höst. så det är egentligen bara att välja och vraka. Men jag hoppas i alla fall att ni har fått lite inspiration till den annalkande hösten!.
Sjukdom och glass
Näsan rinner, ögonen är rinniga, halsen känns som att man har svalt en rulle sandpapper och hostan är ett faktum. Nej just nu är livet faktiskt inte så himla kul och jag har de senste dagarna druckit te med honung och citron som om det inte finns någon morgondag. Det är så himla typiskt att när det verkligen inte är läge att bli förkyld så är det precis då man blir det, nej jag gillar det inte alls och sitter faktiskt just nu och tycker symd om mig själv (ja jag vet att det finns värre saker än att vara förkyld, men alla har rätt att känna sig små ibland oavsett orsak..). Den här veckan som jag ursprungligen hade planerat skulle bli min komma-tillbaka-i-form-inför-Japan-veckan har istället fått totalt ändrade planer, så nu har jag istället ägnat den åt lite jobb, vila och lugna luncher, inte heller det så fel ;).
 
Jag håller tummarna för att den här förkylningen bara är här på en kort visit för det sista jag vill är att vara förkyld på flyget till Japan. Det finns verkligen inget värre än att må dåligt och då vara fast på ett långflyg någonstans i världen, mår dåligt bara av tanken på det...
 
 
Med tanke på dagens mående så bjuder jag på en gammal goding, en bild på min fika vid lunch. Tyckte så synd om mig själv så unnade mig en liten bägare med rocky-road glass, ÅH VAD GOD DEN VAR, dessutom har jag hört någonstans att man ska bli friskare snabbare av att äta glass och då måste man ju passa på ;). Tyvärr ser kaffet lite sådär halvfrächt ut, men jag lovar att den var betydligt godare än vad den ser ut, det blev något konstigt med skuggningen och skummet. 
 
Hur som helst ska jag ta och läsa lite nu och sedan ta en kopp te. Hoppas ni har en härlig dag i solen!.
En kvällslista
- Vad behöver du mest just nu? Sova, men är så himla rastlös att det inte går...
- Höger eller vänsterhänt:  Vänsterhänt
- Längd: 175 cm
- Skostorlek: 39
- Fräknar: nope, aldrig haft
- Något i kylskåpet du inte tycker om? Har en tub med wasabi som är något jag verkligen inte gillar, blä!.
- Vilket schampo använder du? Åh kommer inte ihåg vad det heter, men är ett märke som används hos frisörerna mycket och har svart förpackning... :P
- Vilken parfym använder du? Varierar på årstid och humör, just nu är det Rihannas nude som gäller!.
- Vad gör du just nu? Svarar på frågorna i detta inlägg
- Vad är du rädd för? Obehagliga människor
- Vad gör dig ledsen? Att se djur fara illa
- Vad är du allergisk mot? Laktos och är även väldigt känslig för gluten
- Håkan Hellström eller Lars winnerbäck? Ingen av dem...
- Kan du sjunga? Njae det skulle jag nog inte säga
- Land du vill besöka? Bl.a Nya Zeeland, Kina, Skottland, Karibien and the list goes on...
 

Bild från landet i somras, åh ta mig tillbaka...

Favorit...
- Artist/band: Varierar beroende på mitt humör, de senaste dagarna har jag lyssnat mycket på the Script, Beyoncé och Michael Jackson
- Låt: Formation och Daddy lessons
- Bok: Livet efter dig som är skriven av Jojo Moyes
- Film: Titanic (självklart!)
- Sak att göra: Resa, umgås med vänner, träna och mysa med råttis

Egentagna bilder från när The Formation Worldtour och Beyoncé besökte Stockholm!

- Minne: Är en hel del och kan inte välja
- Mat: Hamburgare och sushi (haha vilka kontraster :P)
- Dryck: Rosè
- Godis: Lakrits!
- Klädesplagg: Det som är snyggt och bekvämt (brukar variera dag för dag hos mig...)
- Serie: OITNB, Huset Fullt, Carrie Diaries, American Horror Stories, samt Scream och Bates Motel från Netflix.

 

Listan är tagen härifrån