Nikolinas

2018!
 
Hej på er alla därute!
Det var verkligen inte igår jag var härinne, men på något sätt känns det ändå som om det var igår jag loggade in här och skrev inlägg. Det låter säkert hur knasigt som helst, men jag är säker på att det finns ett antal personer därute som förstår precis vad jag menar och nickar medstämmande.
 
Hur som helst så har tiden verkligen rusat fram den senaste tiden. Dagar, veckor och månader har bokstavligt talat bara flygit förbi och nu har vi börjat på 2018!, helt galet om ni frågar mig!. Men så kul som jag har haft så är det ändå inte så konstigt att tiden rusar förbi, skolan är (trots all stress kring tentor och övriga examinationer) en DRÖM och jag skulle inte byta det mot allt i världen. Ja det låter väldigt klychigt men jag känner verkligen att jag har hittat en utbildning som är skräddarsydd för mig och det känns ju lovande för framtiden ;-).
 
MEN mer om detta får vi helt enkelt ta i ett annat inlägg för nu ska jag nämligen rusa iväg på ett möte och sedan blir det att äta en liten middag medan jag fixar några matlådor för den resterande delen av veckan. See you later alligator :-P.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress