Nikolinas

Ramen, långpromenader och galet väder.
Söndag idag och vi traskar snart in på ännu en ny vecka, en vecka som för övrigt är sista veckan i Juni, ja veckorna verkligen trillar förbi nu. Men ännu är vi inte där och jag tänkte faktiskt att vi i detta inlägg kunde kika lite på hur jag har spenderat denna sego-söndag. 
 
 
Dagen i sin helhet har gått i slappandets tecken, något som min kropp praktiskt taget skrek om efter veckor av stress och jobb. Något man lätt glömmer när allting hopar sig omkring en, att stanna upp och ta hand om sig själv, för vem ska ta hand om en om inte en själv i första hand. 
 
Så om jag ska sammafatta denna söndag (och i stort sett hela helgen) så har tiden spenderats åt att göra 3 st saker: mysa med råttis (precis som på bilden ovan har han 50% av tiden legat och storsnarkat (med betoning på STORsnarkat) i mitt knä), gå på långpromenader samt äta.
 
 
På tal om mat så har ni här ovanför ↑ en bild på dagens lunch. Alltså ramen är så himlans gott, och efter att ha ätit ett par riktigt magiska ramenrätter under mina turer till Japan, är jag nu sugen på att försöka skapa en lika magisk ramen här hemma i mitt egna kök. Något som låter lite som ett omöjligt uppdrag då ingenting mäter sig mot en riktigt bra lagad ramen i Japan, men jag är ju inte den som tackar nej till en utmaning ;-). Så recepttips till en god ramen mottages tacksamt!.
 
 
Då vädret idag inte var det mest stabila, regnet och solen avlöste verkligen varandra idag, så fick man passa på att ta långprommisarna så snart solen sken en längre stund. Eftersom jag sällan brukar orka ta långprommisar med råttis på vardagarna efter jobbet så brukar jag se helgerna som hans tid då han får springa av sig i gräset och lukta på allt som går att lukta på och lite därtill. Detta innebär att jag i under större delarna av helgerna brukar se honom som på bilden ovan, halvt synlig i buskarna och helt inne i sin egna värld... Men lycklig blir han och det är ju vad som räknas :-).
 
Dessutom får jag även njuta av den galet vackra utsikten som vi har här på söder under de långprommisarna som avverkas under helgerna, så jag har ju verkligen ingenting att klaga på. Med detta sagt tänkte jag därför avrunda detta inlägg med en riktigt somrig bild (om ni frågar mig) och önska er en härlig söndagskväll. Imorgon är det vardag igen och då peppar vi för en ny vecka med nya möjligheter!.
 
Ha en fin kväll.
 
 
Ps: Hur har er helg varit?, skriv gärna i kommentarerna.