Nikolinas

Peppiga tisdag

Härliga, härliga tisdag!. Alltså detta är verkligen en mening som jag aldrig ens i mina galnaste drömmar trodde att jag skulle skriva. Visst, att en dag är härlig är kanske inte helt ovanligt att jag skriver, men om just en tisdag (som tillsammans med måndagar utsöndrar enorma ogilla känslor hos mig) känns helgalet. Men det är ju aldrig försent att börja med något nytt ;-).

 
Så, att detta har varit en härlig dag har ni nog alla förstått nu, så då kommer vi till nästa fråga, varför?. Ärligt talat kan jag faktiskt inte sätta fingret på orsaken, för det har egentligen bara varit en helt vanlig dag med saker som tidig uppgång och jobb. Ja, som sagt en helt vanlig dag. Men hur det än är så har jag bara känt mig så otroligt glad och peppad hela denna dag. Glad för att jag har ett bra liv med fina människor runtomkring mig, och peppad för att det är en herrans massa roliga saker som nu väntar runt hörnet. För första gången på ett tag känner jag mig verkligen lycklig, och det är en så otroligt härlig känsla!.

Nej nu ska jag sluta babbla på (har så mycket mer att skriva egentligen, men känner att det kommer bli väldigt rörigt om jag skriver det nu så samlar ihop tankarna och återkommer imorgon istället). Så för att avrunda detta inlägg bjussar jag på två härliga och peppiga vårbilder som jag tog idag efter träningen.

Ps: imorgon är det ÄNTLIGEN dags för Enrique Iglesias och jag är taggad till MAX!. Uppdatering om konserten kommer ni få här någon dag framöver, och jag hoppas vi ses i Globen imorgon!.