Nikolinas

Long walk to freedom
I lördags när jag satt hemma i min ensamhet så bestämde jag mig för att se en film, och då jag inte är så himla insatt i filmvärlden (vad man ska/bör se och vad man inte ska/bör se) så då förlitade jag mig helt på netflix' topplista. Det slutade med att filmen Nelson Mandela: long walk to freedom playades och jag var i princip fast från första scenen!.
 
 
Filmen var otroligt välgjord och till skillnad från en del andra filmer som jag har sett så fångade denna mig på ett helt annat sätt och såg till att mitt intresse bibehölls under hela filmens gång, detta genom att bevara en spänning så att man alltid ville se och veta mer. Desutom är den väldigt edukativ då den skildrar Nelson Mandelas liv och även en stor del av framförallt Afrikas men även restan av världens historia, och den gav mig en djupare insikt i historien jämfört med den övergripande insikten jag hade tidigare. 
 
 
Så vill ni se en välgjord, intressant och edukativ film så måste ni se den!. Ärligt talat när är det inte kul att lära sig något nytt, nej precis, så det är bara att se den tycker jag. Därför har jag även lagt till trailern till filmen här under så om jag ändå inte riktigt har lyckats övertyga er så hoppas jag verkligen att trailerna kan göra det!:D