Nikolinas

En lördagssammanfattning
 
Hej på er!.
Sitter just nu i soffan och försöker vila upp mig till jobbet imorgon. Har haft känningar på en kommande förkylning i kroppen den senaste veckan så valde att avboka träningen på eftermiddagen för att inte riskera något. Tyvärr är resultatet av det att jag nu är så extremt rastlös och inte riktigt vet vad jag ska göra av mig själv. Ni ser att i-landsproblemen bara hopar sig hos mig för tillfället...;)
 
Därför bjuder jag på några roliga bilder från igår, för det är ju faktiskt mycket roligare att titta på än att höra på mitt gnällande om förkylningen som jag varken vill ha eller har tid för...
 
Gårkvällen började i alla fall på bio där vi såg den sista delen av hungergames-filmen, och gud vad bra den var!. Älskar hela casten i filmen samt storyn, så det hade varit konstigt om jag inte hade gillat den. Därefter blev det lite häng på både rigoletto-baren (har jag för mig att det var), brillo och east. Så med andra ord var det en fullspäckad kväll!.Vid fyratiden hade jag ätit en liten middag (yes, min ritual efter utgångar och gör susen mot baksmällan!) och landade i sängen lycklig och något trött. En bra utekväll med andra ord!.