Nikolinas

2018.03.26
 
Känslan när man har suttit och pluggat nonstop i jag-vet-inte-hur-lång-tid är kanske inte den allra roligaste att ha. Men å andra sidan, om jag inte hade haft denna mega-tenta som väntar runt hörnet, vet jag inte hur jag hade lärt mig allting för jag hade ju knappast satt mig ner och pluggat in något "bara för att". 
 
Haha ja detta kanske inte var den mest trevliga och inbjudande inledningen jag kunde ha kommit med, men nu vet ni i alla fall status på mig och att jag fortfarande lever. Kort och gott kan den senaste månaden beskrivas som EXTREMT intensiv, därav de få inläggen här från min sida. Men efter denna vecka (och med förhoppningen att allt går precis som jag vill) räknar jag med att ha ett uns mer tid över än hitills vilket förhoppningsvis kommer resultera i ett antal fler inlägg framöver :D.
 
Nu - är kaffet färdigt och med detta innebär det att energiförrådet ska fyllas på för fortsatt plugg. Dessutom behöver jag nog ta en huvudvärkstablett för jag känner hur migränen lurar runt hörnet.
 
Hoppas ni får en härlig dag och vi hörs snart igen!