Nikolinas

Snölandskap
Del I av julbakandet är nu avklarat och det känns så otroligt skönt att faktiskt ha kommit igång. För sanningen är att om jag inte hade kommit igång idag så hade inte allting blivit klart i tid (vilket hade varit en katastrof), så idag kan jag säga att jag är stolt över mig själv för att jag tog mig i kragen och satte igång istället för att börja försent och behöva ta till en eller två nödlösningar.. YAY för mig! :D
 
Så ikväll har jag unnat mig en skål med popcorn med en kopp te till, och strax tänkte jag spela lite ps4. Tänkte att om man ändå är ledig måste man passa på att spela så fort tiden finns, för tids nog kommer "vuxenlivet" med ansvar, jobb etc. att knacka på dörren igen och då finns det inte tid för tv-spel ;).
 
 
För att fortsätta på jultemat från imorse (det är ju ändå bara jul en gång om året så måste passa på sålänge jag kan) bjuder jag här ovanför på en bild från förra veckan när jag var iväg och skulle hämta råttis. Det var precis efter att jag hade kommit hem från Luleå och jag var helt less på snö efter att ha haft -16 grader på söndagen.., så detta var inte en vacker syn för mig då. Men idag när det är så himla mörkt och grått önskar jag nästan att det såg ut som ovan igen, visst det är kallt, men gud vilken skillnad i ljuset snön gör!.
 
Dessutom får ni här under även se två bilder från min lilla gran som jag köpte igår!. Såå mysigt och en dag in i detta älskar jag den så jag hoppas att det håller i sig!.
 
 
Hoppas ni får en härlig kväll!.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress