Nikolinas

Veckans..
Hej!
 
Nu är jag förmodligen med på ett jobbigt träningspass på Island, men bara för att man är bortrest så kan man ju inte lämna bloggen helt ouppdaterad. Som ni ser på rubiken så har jag skrivit veckans.. och det är en ny kategori som jag kommer börja med här på bloggen. Så varje vecka kommer jag lista veckans.., ja det kan vara vad som hellst, från veckans mest spelade låt i min spotify-lista till veckans äckligaste maträtt, bara fantasin sätter gränsen.
 
Så fr.o.m idag börjar jag med veckans.. som kommer dyka upp varje söndag (ska iaf försöka få upp det varje söndag:P) och idag är det ett armband som är veckans..
Ja det här armbandet har jag använt konstant sen jag fick hem det och jag verkligen älskar det. Det är annorlunda, och jag älskar att det är lite färgglatt och annorlunda, eftersom jag ofta bär svarta kläder och silvriga smycken så bryter det här armbandet av litegrann. Som ett litet plus i kanten så är det även gjort för ett bra ändamål, ungcancer. Så hela summan som man betalar går till ungcancers organisation och jag tycker att om man ändå ska köpa något kan man väl likagärna se till att pengarna går till ett gott ändamål!
Om ni är intresserade surfa in på deras hemsida och klicka hem ett eget armband, eller annan pryl, de säljer en massa olika saker!
 
Nog om det, jag hoppas ni har en bra dag! Nu checkar jag ut och njuter vidare av underbara Island!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress